TuneIn Radio

TuneIn Radio voor iPhone

Intuïtieve radio app met meer dan 40000 zenders

Met TuneIn Radio voor iPhone, iPod touch en iPad luister je naar meer dan 40000 radiostations. Elke uithoek van de wereld is vertegenwoordigd, dus ook alle toppers en lokale zenders uit de Benelux.Het is moeilijk om een app te bedenken met een... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Groot aanbod NL & BE zenders
  • Zeer intuïtief menu
  • Goede filters en categorieën
  • Uitzendingen opnemen
  • Bladwijzers maken

TEGEN

  • Opnames niet vooraf te plannen

Excellent
9

Met TuneIn Radio voor iPhone, iPod touch en iPad luister je naar meer dan 40000 radiostations. Elke uithoek van de wereld is vertegenwoordigd, dus ook alle toppers en lokale zenders uit de Benelux.

Het is moeilijk om een app te bedenken met een intuïtiever menu dan TuneIn Radio. Onderaan vind je 5 knoppen, waaronder 'Browse'. Hiermee navigeer je door het aanbod op basis van taal, land of genre (muziek of sport). Zit je bijvoorbeeld in het aanbod voor Belgische of Nederlandse radio, dan filter je ook hier weer op basis van populariteit, genre of stad. Heb je gewoon zin om een bepaalde artiest te horen, dan zoek je via de balk bovenaan: ongetwijfeld draait een dj ergens ter wereld jouw favoriete liedje.

TuneIn Radio gebruikt je fysieke locatie om een lijst van lokale zenders samen te stellen. Bij onze test duurde het elke keer maximaal een paar seconden voordat de uitzending uit onze koptelefoon galmde. Hierbij maakt het voor TuneIn Radio niet uit of je inschakelt op Radio 1, Arrow Classic Rock, Studio Brussel of -jawel- een zender uit Antarctica.

Om een radiostation te onthouden, sla je deze op als 'bookmark' (bladwijzer). Ook maak je met TuneIn Radio eenvoudig een opname van een uitzending; deze vind je later terug via 'Recordings'. Helaas is het echter niet mogelijk opnames vooraf te plannen.

Zoek je een app om mobiel radio te luisteren, kijk dan niet verder. Met TuneIn Radio schakel je binnen no-time in op je favoriete show en dankzij de intuïtieve filters ontdek je ook allerlei nieuwe zenders.

Meeste downloads Audio voor iphone

TuneIn Radio

Download

TuneIn Radio Pro 3.7

Beoordelingen about TuneIn Radio

Promotie×